Diensten en Producten

Basiswaarde biedt een veelzijdig pakket aan Lean diensten en producten omdat continu verbeteren (uiteindelijk) door de hele organisatie wordt opgepakt:

1) Advies op het gebied van continu verbeteren van kwaliteit en productiviteit.

2) Project- & programma management om het bestaande verbeterpotentieel daadwerkelijk te realiseren met een betrokken en proactieve organisatie.

3) Leanscan: Om antwoord te kunnen geven op welke manier Lean de oplossing kan zijn voor de uitdagingen van uw organisatie?

4) Workshops: Faciliteren van praktische sessies waarin betrokkenen zelf aan de slag gaan met processen, activiteiten en handelingen. Na afloop kunnen de deelnemers direct aan de slag met het realiseren van het aanwezige verbeterpotentieel.

5) Operationele ondersteuning (in drukke tijden): Een echte Gemba om te ervaren hoe de processen werkelijk verlopen, hoe de werkzaamheden (moeten) worden uitgevoerd en wat de obstakels cq uitdagingen zijn waar werknemers mee om moeten gaan. Aan de hand van deze ervaring wordt er dan een gedegen praktisch plan gemaakt hoe de organisatie het beste kan starten met Lean en het verbeterpotentieel gerealiseerd kan worden.
De investering is gering omdat er daadwerkelijk operationeel werk wordt geleverd en wordt bijgedragen aan het bedrijfsresultaat van de organisatie.

6) Basiswaarde gelooft in samenwerken en heeft verbinding met verschillende partijen op gebied van training (bv Lean), coaching (bv Vitaliteit) en ICT zodat een totaal pakket aangeboden kan worden en continuïteit is gewaarborgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>